Omne Bröd drivs av ett äkta intresse att producera bröd av högsta kvalitet. Bageriets verksamhet bygger på innovativ teknikutveckling och hårt arbete. Det har det gjort sedan start.
Vi har i snart 80 år bakat gott bröd under eget och andras varumärken. Vår historia startade 1945 och är en del av de vi är idag, ett företag med lång erfarenhet av brödproduktion. Omne Bröd AB är en del av Göteborgsbaserade Profuragruppen sedan 2018.
Nyfiken på vår historia? Se olika hållpunkter nedan:
För att trygga tillgången på emballage görs investeringar i en egen kartongtillverkning. Företaget blir aktiebolag och får namnet AB Arv. Nordins tunnbrödsfabrik. Arvid är med och grundar samarbetsorganisationen Sveriges Tunnbrödsfabrikanter.
Idag ägs företaget av Göteborgsbaserade Profuragruppen.
Förutom mjukt matbröd tillverkas nu även bullar, till exempel kanelbullar. Bageriet
börjar nu även att tillverka produkter i andra varumärken.
Utveckling av nya produkter som frysta kanelbullar växer inom DVH och pizzabottnar tas fram. Efterfrågan på nya produkter inom matbröd utvecklas med nya och befintliga kunder.
Vi är som en stor familj som bryr oss om varandra och vill vara en arbetsplats där man gärna stannar kvar.
Vill du bli en i familjen?
För oss är miljöarbete en självklarhet. Men för att du inte ska behöva fundera vill vi berätta hur vi arbetar för att hålla nere miljöpåverkan så mycket vi kan.
Vårt bageri går på 100% grön el. Vi är certifierade enligt BRC, KRAV och EU-ekologisk produktion. Det gör att vi hela tiden måste säkerställa att vår produktion lever upp till en högt ställd standard. Ni som kund ska veta att miljö- och hygienarbetet finns verifierat av externa aktörer.
Dessutom är vi stolta över att vara ett helt veganskt bageri.
Byt språk:
Change language: