Sortiment av bröd

Vi producerar allt från fikabröd till matiga och goda portionsbröd

Ett gott bröd till mackan, eller förgylla hamburgaren med ett riktigt gott bröd? Vi producerar allt från fikabröd till matiga och goda portionsbröd. Vi har ett blandat sortiment som bygger på våra kunders önskemål och behov. Hittar du inte det du behöver i det befintliga sortimentet är vi öppna för att skapa den produkt du önskar. Bageriet är nöt-, sesam och mjölkfritt.

Ett urval av våra produkter

Bullar

Det doftar nybakade bullar runt våra produktionslinjer. Vill du sälja klassiska fikabröd som kanelbullar, eller erbjuda dina kunder något helt nytt på fikabrödshyllan? Med vår hjälp kan du erbjuda riktigt gott fikabröd, som du vill ha det.

Maträttsbröd

Bröden som gör en rätt komplett. Vi har ett bra sortiment av matbröd, till exempel hamburgerbröd, bröd till matiga mackor med mera. Vi har också en egen surdegsanläggning. Surdeg ger brödet bland annat en god karakteristisk smak och längre hållbarhet.

Portionsbröd

Vi bakar goda och nyttiga portionsbröd, både ljusa och mörka, i olika storlekar. Du kan välja bland både skivade och oskivade bröd. Vi hittar lösningar för food service och industri och är samarbetspartners till flera stora aktörer på marknaden. Alla produkter är mjölk- och sesamfria.

Ny produkt?

Har ni idéer på nya brödprodukter? En av våra styrkor är vår flexibilitet. Vi är inte rädda för nya utmaningar. Recept, form, mängd, spännande ingredienser. Tillsammans kan vi utveckla ert sortiment. Kontakta oss gärna!